Coronavirus stiri: 8130
Obiectiv european stiri: 326
Criza energetică stiri: 931

La Chișinău va avea loc expoziția absolvenților Școlii de Arte “Alexei Șciusev”

3 iun. 18:45   Capitala
1502

În data de 5 iunie 2022 pe strada Pietonală ,,Eugen Doga” va avea loc expoziția absolvenților Școlii de Arte Plastice “Alexei Șciusev”.

Anunțul vine din partea primarului general al capitalei Ion Ceban, care a menționat că la expoziție își vor prezenta lucrările 113 absolvenți ai Școlii.
Vor participa 113 absolvenți cu 226 lucrări.

Profesorii de specialitate au ghidat formarea elevilor timp de 4 ani și vor fi alături de ei la vernisajul expoziției. Printre ei se numără membri titulari a Uniunii Artiștilor plastici: Șibaeva Nina, Roșca-Ceban Daniela, Fiodorova Tatiana, Tabac Vlad, specialiști de înaltă calificare și vocație pedagogică, Vîhocenco Natalia, Vîhocenco Nadejda, Lebedeva Tatiana, Bahcevan Victor, Bobeică Lucia, Odabaș Svetlana și tînărul specialist Iorga Dan, a adăugat edilul.

Absolvenții vor expune lucrări la disciplinele de specialitate: Pictura, Desen, Compoziția realistă, Compoziția modernistă, Compoziția decorativă, Designul grafic și Sculptura.

Școala de Arte Plastice „Alexei Șciusev” din municipiul Chișinău este o instituție de învățământ extrașcolar, care oferă tinerelor talente o educație artistică de bază. Anual instituția este absolvită de mai bine de 100 elevi.


Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав