TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

La Chișinău va avea loc etapa finală a Concursului Bătălia cărților

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” organizează etapa finală a Concursului de lectură Bătălia cărților, ediția a V-a, scrie Noi.md.

Aceasta va avea loc la Biblioteca Centrală a BM „B.P. Hasdeu” (bd. Ștefan Cel Mare și Sfînt, 148) pentru ambele categorii de vîrstă:

Sîmbătă, 7 decembrie, ora 11:00 – segmentul adolescenți (15-18 ani);

Duminică, 8 decembrie, ora 11:00 – segmentul copii (11-14 ani).

Evenimentul va cuprinde cîteva etape, în cadrul cărora concurenții finaliști vor prezenta pledoaria Convinge-mă să citesc!, susținînd cartea preferată din lista recomandată și vor răspunde la întrebări adresate de juriu, format din scriitori, critici literari, bibliotecari, dar și de public.


Participantul, care va prezenta mai argumentat cea mai interesantă carte, din punctul lui de vedere, și va răspunde cel mai bine și mai convingător la întrebări va deveni Cititorul anului 2019.

Juriul va mai acorda premii pentru Cititorul anului, creativ, exeget, pro activ, iar toți finaliștii vor avea parte de diplome și surprize.

Concursul are drept scop stimularea lecturii și promovarea valorilor literare în rîndul copiilor și adolescenților și s-a desfășurat în perioada martie - noiembrie 2019.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load