X 

La Chișinău au fost reparate mai multe terenuri de joacă

25 aug. 09:00   Capitala
1867 0

Aproximativ șaptezeci de terenuri de joacă au fost reparate la Chișinău pînă în prezent.

Direcția generală locativ-comunală și amenajare (DGLCA) a precizat pentru IPN că lucrările fac parte din programul municipal cu destinație specială de construcție, amenajare și reparație a terenurilor de joacă pentru copii, amplasate în curțile blocurilor locative și spații publice.

Șeful direcției amenajare și mediu din cadrul DGLCA, Vasile Efros, a spus că la terenurile de joacă în curțile blocurilor de locuință au fost schimbate echipamentele de tip balansoar, au fost adăugate șezuturi la leagăne unde acestea lipseau, au fost reparate tobogane deteriorate, tuburi la complexele de joacă, a mai fost adăugat pietriș după necesitate.

Vasile Efros a precizat că la reparația terenurilor de joacă se lucrează din primăvară. DGLCA intervine operativ acolo unde sînt situații critice. În mare parte se face schimbare a unui sau două elemente deteriorate la terenul de joacă.

Săptămîna trecută au fost efectuate lucrări de reparație a elementelor de joacă pe străzile Petru Zadnipru, Calea Orheiului și Vasile Lupu.

3
0
0
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?