COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 836 013 INFECTAȚI 319 614(+1370)   TRATAȚI 299 214     DECESE 7309(+36)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6871

La Botanica continuă lucrările de restaurare a parcului

27 iul. 10:15   Capitala
1261 0

În parcul situat la intersecția străzii sarmizedgetusa și bulevardul Kuza Voda, în prezent se lucrează la construirea unei scene și amenajarea zonei în care vor avea loc diferite evenimente.

Acest lucru a fost anunțat de către primarul general Ion Ceban.

,,De asemenea, se instalează un sistem de irigații și borduri noi. De-a lungul perimetrului pieței de pe strada sarmizedgetusa - blvd. Kuza-Voda - st. Butukului, se lucrează la așezarea plăcilor de pavaj pe alei, - a spus Ion Ceban.

Între timp, s-au finalizat lucrările la instalarea unui sistem de iluminat nocturn și la stabilirea rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare pentru o toaletă publică.

,,Zona verde va prinde curînd viață, va exista un teren pentru copii și sport, mobilier, camere de luat vederi și desigur, locuri de parcare ", a subliniat primarul general.


0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽