COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6861

Izvorul „Tamara” din Parcul „Valea Morilor” va fi reabilitat

7 feb. 13:51   Capitala
1582 1

Izvorul „Tamara” din Parcul „Valea Morilor” va fi reabilitat în acest an.

Anunțul a fost făcut de primarul general al capitalei, Ion Ceban, într-o postare pe pagina sa de facebook.

”Locul atît de cunoscut și vizitat de unii chișinăuieni merită să fie renovat. Felul cum va arată zona - ne propunem să aflăm chiar de la cetățeni. Vom face o consultație publică în scurt timp la fața locului. Pretura Centru la fel, adună propunerile oamenilor în acest sens. Astăzi am mers pentru a vedea cum stau lucrurile. Oamenii vin la izvor pentru a se scălda, pentru a se plimba și odihni. Pentru unii a devenit o tradiție și un loc de refugiu”, a scris edilul.


Potrivit lui Ceban, pe parcursul anului 2020, mai multe intrări în Parcul „Valea Morilor” au fost reabilitate:

⁃ La intrarea în parc, din str. G. Alexandrescu a fost amenajat un scuar.

⁃ La intrarea din str. A. Mateevici lîngă „Scara Cascadelor” a fost amenajat scuarul, dar și aleile spre parc au fost reabilitate.

⁃ La intrarea din str. Mateevici, din preajma USM, a fost amenajat frumosul scuar „Doina și Ion Aldea Teodorovici" și a fost construit un havuz.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽