COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ion Ceban spune despre ce a discutat cu deputații din Blocul ACUM

Ion Ceban spune despre ce a discutat cu deputații din Blocul ACUM

Ion Ceban, primarul ales al mun. Chișinău, spune că a avut azi o discuție cu cîțiva deputați din Blocul ACUM, care l-au felicitat cu faptul că a cîștigat alegerile din capitală.

Printre deputații cu care a vorbit azi Ion Ceban spune că se regăsește și Alexandru Slusari, Dan Perciun și Igor Grosu. Declarațiile au fost făcute la emisiunea „Puterea a Patra” de la N4.

Ceban zice că a vorbit cu partenerii din ACUM despre propunerile pe care le are el, în calitate de primar ales, privind modul de guvernare locală, în viitorul apropiat. Socialistul le-a propus celor din ACUM crearea unei alianțe la nivel de municipiu.


„Le-am transmis că trebuie să ne unim eforturile”, a zis Ceban.

Potrivit edilului nou-ales, astăzi, la ora 17, cei din Blocul ACUM urmau să discute între ei și să decidă dacă acceptă oferta lui privind guvernarea la nivel local. „Poate mîine la 9 o să aflăm (n.r. la această oră Andrei Năstase ar urma să susțină un briefing de presă)”, a spus socialistul.

Azi, în cadrul unui briefing de presă, Ceban a zis că le propune celor din ACUM două funcții de viceprimar și cel puțin doi pretori.

Alexandru Slusari și Igor Grosu nu ne-au răspuns la telefon pentru a ne oferi un comentariu la declarațiile lui Ion Ceban.

Ceban a cîștigat alegerile din Chișinău cu un rezultat de 52%.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load