COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 003 660   INFECTAȚI 400 585(+3907)   TRATAȚI 369 139     DECESE 10 488(+18)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7837
Criza energetică stiri: 514

Ion Ceban s-a întîlnit cu primarul orașului Kyiv, Vitalii Kliciko (FOTO)

10 sep. 2021,, 14:15   Capitala
1884 0

Primarul general a municipiului Chișinău, Ion Ceban, a avut o întrevedere cu primarul orașului Kyiv, Vitalii Kliciko. Edilul se află într-o vizită oficială în capitala Ucraineană.

Părțile au abordat mai multe subiecte de interes comun și au vorbit despre perspectivele de colaborare dintre cele două capitale, după o perioadă de pauză din cauza pandemiei.

”Ne-am propus actualizarea agendei în cadrul Acordul de cooperare dintre Chișinău și Kiev. Am lansat o invitație administrației de la Kiev de a participa la Forumul Investițional pe care Primăria Chișinău îl va organiza în primăvara anului viitor. Până atunci grupuri comune vor avea întrevederi pentru a stabili o agendă de lucru”, a scris pe pagina sa de socializare Ion Ceban.

Potrivit lui, experiențele de dezvoltare a orașelor pot fi preluate la Chișinău.

În calitate de vicepreședinte CALM (Congresul Autorităţilor Locale din Moldova), Ion Ceban a lansat ideea de a avea activități comune cu Asociația Orașelor din Ucraina, la care Vitalii Kliciko este președinte.


”Tot astăzi participăm cu o prezentare în cadrul Forumului Investițional 2021 de la Kiev”, a menționat primarul general al municipiului Chișinău.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X