X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Ion Ceban reacționează dur la perchezițiile de la RTEC

26 feb. 16:52   Capitala
4373 2

Dacă se face vinovat, îl vom da afară.

Astfel a reacționat edilul capitalei, Ion Ceban, fiind întrebat despre perchezițiile ofițerilor Centrului Național Anticorupție (CNA) la Regia Transport Electric Chișinău (RTEC).

„Dacă se face vinovat, îl vom da afară. (…) Afară și răspundere conform legislației naționale. Nu am tolerat și nu vom tolera acte de corupție sau traffic de influență. (…) Din ce am văzut, nu s-au ridicat materiale de acolo, dar trebuia spațiul public de umplut că CAN a fost și a făcut ceva pe acolo”, a spus Ion Ceban.

A urmat și o replică a șefului Regiei.

„Detalii din anchetă nu cunoaștem, dar vă asigurăm că sîntem deschiși și cooperăm cu ancheta pentru elucidarea tuturor circumstanțelor”, a precizat Dorin Ciornîi, șeful RTEC Chișinău.


Precizăm că ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au descins în birourile de serviciu și la domiciliile vicedirectorului și contabilului-șef din cadrul Întreprinderii Municipale „Regia Transport Electric” (RTEC). Perchezițiile au fost autorizate în cadrul unei cauze penale, instrumentate de CNA, care vizează abuzul de serviciu comis de persoane publice din cadrul întreprinderii.

Notă: Orice persoană se prezumă a fi nevinovată pînă la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

10
1
2
5
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?