COVID-19 în MOLDOVA

Ion Ceban, în vizită la EXDRUPO

Ion Ceban, în vizită la EXDRUPO

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, declară că serviciile municipale responsabile de întreținerea drumurilor și a curților de bloc, sînt pregătite pentru a face față ninsorilor.

Edilul a mai spus, în cadrul emisiunii ,,În Profunzime” de la ProTV, că pentru intervențiile curente în oraș sînt pregătite 21 de mașini, iar 6 mașini au fost contractate din sectorul privat, transmite Noi.md cu referire la hotnews.md.

De asemenea, mai spune Ion Ceban, în acest an, autoritățile capitalei vor folosi material antiderapant în proporție de 70 la sută – sare şi 30 de procente - nisip. Totodată, în curțile de bloc se va folosi antiderapant lichid.

Între timp, întreprinderea municipală de exploatare a drumurilor și podurilor „EXDRUPO” are un nou șef interimar – Sergiu Tomiță. Acesta a fost desemnat în funcție de către primarul general al Capitalei, Ion Ceban, după ce edilul a întreprins o vizită de lucru în cadrul entității.

Înlocuirea șefului interimar al întreprinderii municipale de exploatare a drumurilor, Marcel Zastînceanu, a fost motivată de neregulile admise vizavi de organizarea concursurilor publice pentru achiziționarea materialelor pentru întreținerea străzilor.

La rîndul său, Sergiu Tomiță vine din sistem, activînd pînă în prezent de șef –adjunct al întreprinderii „EXDRUPO”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load