Criza energetică stiri: 782
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7218
Obiectiv european stiri: 292

Invitație în Troleibuzul Turistic cu genericul ”Cuplurile celebre din Chișinău”

14 mai. 12:47   Capitala
2824

În acest weekend, Regia Transport Electric a mun. Chișinău invită locuitorii capitalei, dar și oaspeții ei la o călătorie specială cu troleibuzul turistic, notează Noi.md

Dezvoltarea orașului ”din albe flori de piatră” a fost influențată de mai multe familii şi cupluri celebre din capitală, cum ar fi: Mihail și Elizaveta Voronțov, Alexandru și Olga Plămădeală, Cristina și Alexandru Bernardazzi, Constantin și Iulia Mimi, Regina Natalia Keșco-Obrenovici și Regele Milan I al Serbiei, Xenia Vincentini și Serghei Koroliov, Ecaterina și Nicolae Ivanov, Maria Cebotari și Alexandru Vîrubov, Emil Loteanu și Svetlana Toma, Elena Casso și Gheorghe Donici, Iulia și Alexandru A. von Gheiking , Ion și Doina Aldea-Teodorovici, Grigore și Raisa Vieru, Glebus Sainciuc și Valentina Rusu-Ciobanu, Natalia Dadiani și Giorgi Beglari, Carol Schmitd și Maria Cristi...

Astfel, în perioada 14-15 mai 2022, excursiile tematice cu Troleibuzul Turistic, se vor desfășura după următorul program:

Ora 12:00 – excursie în l. rusă
Ora 14:00 - excursie în l. de stat
Ora 16:00 – excursie în l. rusă
Ora 18:00 – excursie în l. de stat

Startul – Arcul de Triumf

Capacitatea de îmbarcare în troleibuzul turistic va fi permisă în limita a 22 de persoane, așezate pe scaune, iar copii până la 7 ani, în mod obligatoriu, urmează a fi însoțiți de un părinte.

Prețul pentru o călătorie constituie – 30 lei.


Excursia are drept scop promovarea obiectivelor turistice şi familiarizarea cu biografiile personalităţilor renumite, care au contribuit la evidenţierea orașului Chișinău pe talie internaţională.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав