TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Începe licitația pentru modernizarea drumului de centură al municipiului Chișinău

Începe licitația pentru modernizarea drumului de centură al municipiului Chișinău

În acest an, vor fi lansate licitațiile pentru construcția drumului de centură a municipiului Chișinău. Ministrul Economiei și Infrastructurii Anatol Usatîi a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că este vorba despre construcția a două sectoare din drumul de ocolire a Capitalei.

Este vorba despre M2 tronsonul cuprins între km 86 și 94. Costul estimativ al lucrărilor este de 615 milioane de lei. Al doilea tronson ce urmează a fi modernizat în 2020 este cuprins între km 96-105, costul estimativ fiind de 410 milioane de lei.


”În total este mai mult de 1 miliard de lei. Vorbim despre porțiunea de drum de beton care acum are două benzi de circulație, ce urmează să fie lărgit la patru benzi și construcția intersecțiilor denivelate”, a explicat ministrul.

Președintele țării, Igor Dodon, a declarat anterior că lucrările de construcție a drumului de centură în jurul Chișinăului vor începe în lunile mai-iunie. Șeful statului a mai declarat că fiecare localitate din Moldova va fi inclusă în programul național de reabilitare a drumurilor, indiferent de apartenența politică a primarilor.

Minimul cît va primi cea mai mică primărie pentru renovarea drumurilor va fi de un milion de lei.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load