Puterea stiri: 7333
Criza energetică stiri: 1087

Începe Caravana de Crăciun a Salvatorilor şi Pompierilor

23 dec. 2019,, 12:31   Capitala
2537 0

Pe 24 decembrie 2019 ora 18.00 Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă dă start Caravanei de Crăciun a Salvatorilor şi Pompierilor, transmite Noi.md.

Evenimentul va începe în Piaţa Marii Adunări Naţionale, unde vor fi amplasate peste 20 de autospeciale de intervenţie decorate cu luminiţe şi ghirlande.

În Piaţă vor avea loc concursuri distractive pentru copii, iar cei mici se vor bucura de cadouri. Mai mult, oamenii vor putea admira atmosfera de sărbătoare şi vor explora tehnica de intervenţie pregătită special de pompieri pentru sărbătorile de iarnă.

Autospecialele salvatorilor şi pompierilor vor face un tur pe străzile din Chişinău pentru ca fiecare locuitor, dar şi oaspete al capitalei să admire mașinile de intervenţie decorate de angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Pe 25 decembrie Caravana de Crăciun a Salvatorilor şi Pompierilor va ajunge în mai multe localităţi din ţară. Scopul acţiunii realizate de IGSU este de a preveni riscurile şi a disemina regulile de apărare împotriva incendiilor în perioada sărbătorilor de iarnă, dar şi de a crea o dispoziţie frumoasă în prejma Crăciunului şi Anului Nou.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав