Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Încep pregătirile pentru curățenia de primăvară în capitală

26 feb. 13:06   Capitala
1399 0

În următoarele două săptămîni, vor fi făcute pregătirile necesare pentru a începe curățenia de primăvară pe străzi, pe trotuare, în spații publice și curțile de blocuri din capitală, notează Noi.md.

"Rog colegii viceprimari să facă un demers la poliție să intervină acolo unde este necesar, pentru că am văzut pe aliniamentele stradale, pe trotuare, mașini parcate de mult timp. Proprietarii acestor vehicule trebuie să fie preîntîmpinați ca să-și ia mașinile, în caz contrar poliția va interveni ca acestea să fie ridicate ca să putem interveni să facem curat. Noi nu avem capacitatea să evacuăm aceste mașini, așa că organele abilitate trebuie să intervină și să facem demersurile necesare în acest sens", a menționat edilul Ion Ceban în cadrul ședinței operative a serviciilor Primăriei.

De asemenea, primarul a cerut să fie făcute și demersurile necesare în cazul deteriorării elementelor de infrastructură pe străzi, acolo unde este cazul cu probele video.

"Rog ca acele obiecte deteriorate, cum s-a întîmplat pe strada 31 august 1989, să fie refăcut la loc. În termen foarte scurt să fie înlocuiți pilonii și readusă situația la normalitate. Rog pretorii și șefii direcțiilor de profil să fie responsabili de intervențiile pe străzi ca acestea fie spălate după iarnă, iar acolo unde este necesar să fie instalați bolarzi sau alte elemente pentru a nu permite parcarea pe gazon", a mai adăugat Ceban.

Primarul a mai adăugat că tot în această perioadă au loc acțiuni de plantare a arborilor și arbuștilor, curățarea copacilor și amenajarea spațiilor verzi.

5
0
0
3
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?