COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6861

Incendiul din strada Ciuflea: Specialiștii examinează trei versiuni

24 iun. 11:20   Capitala
1230 0

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a înaintat primele versiuni în cazul incendiului izbucnit într-un bloc de locuit din strada Ciuflea.

În urma cercetării efectuate de Laboratorul Experimental Antiincendiar, specialiștii au identificat trei versiuni.

Prima ipoteză este scurtcircuit în echipamentul electric, a doua versiune înaintată este defecțiunea aparatelor de aer condiționat, iar a treia ipoteză lansată de angajații IGSU este încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la efectuarea lucrărilor de secționare a metalului.

În continuare, pentru elucidarea circumstanțelor și stabilirea cauzei exacte a incendiului lucrează specialiștii Laboratorului.

Incendiul care a afectat o parte din căptușeala exterioară a blocului a avut loc pe 23 iunie. La lichidarea arderii au intervenit 6 echipe de salvatori și pompieri. În urma incendiului nu au fost raportate victime.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽