TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Incendiu în capitală: din depozitul incendiat s-au scurs peste 40 litri de acetonă

La Chișinău din depozitul cu vopsea s-au scurs peste 40 litri de acetonă. Pe lîngă aceasta, după izbucnirea incendiului mai multe recipiente cu lichide inflamabile au fost supuse exploziei mecanice în urma dezvoltării incendiului. Pompierii intervin în forță pentru lichidarea incendiului.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (ISGU), au fost create 4 sectoare de luptă a echipelor SPGF, care intervin concomitent pentru lichidarea incendiului în focar.

Efectivul de trupă a fost schimbat, iar forțe noi intervin pentru stingere.
Potrivit salvatorilor, din interiorul depozitului s-au scurs peste 40 litri de acetonă, iar mai multe recipiente cu lichide inflamabile au fost supuse exploziei mecanice în urma dezvoltării incendiului.

Pentru prevenirea scurgerii acetonei și vopselei pompierii utilizează nisip cu scopul evitării revărsării acestora și stingerii focarelor.

Reamintim că la 21 aprilie, în jurul orei 07:00, un incendiu puternic a izbucnit la un depozit cu vopsea de pe strada Calea Basarabiei. Potrivit salvatorilor, suprafața depozitului afectat de foc este de 2000 m2. În urma incendiului nu a avut nimeni de suferit. Pompierii au lichidat focul la 09:00.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load