COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Încă un șofer din capitală, prins beat la volan (VIDEO)

Încă un șofer din capitală, prins beat la volan (VIDEO)

Un bărbat din Chișinău, în vîrstă de 39 de ani, a rămas fără permis de conducere, după ce a condus în stare de ebrietate. Incidentul s-a produs după miezul nopții, pe strada Ion Inculeț din Chișinău.

Oamenii legii au fost alertați de niște trecători. Aceștia le-au comunicat polițiștilor că șoferul, care se afla la volanul unei mașini de marcă „Volkswagen”, a urcat beat la volan.

Polițiștii de patrulare au intervenit operativ și au identificat pe traseu mașina, ulterior șoferul fiind oprit. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 39 de ani, locuitor al municipiului Chișinău, transmite unimedia.info.


Bărbatul a fost supus testului alcoolscopic, care a a stabilit că șoferul era în stare de ebrietate avansată, avînd în aerul expirat 1.61 mg/l.

Acesta a rămas fără permisul de conducere, instanța urmînd să se expună și asupra sancțiunii.

Poliția reamintește șoferilor că gradul minim de ebrietate este stabilit de la 0,15 mg/l pînă la 0,3 mg/l în aerul pur expirat, iar pentru stare avansată de ebrietate este considerat în cazul depăşirii de 0,3 mg/l în aerul pur expirat.

Totodată, IGP reiterează că orice cantitate de alcool, oricît de mică, poate afecta abilitatea de a conduce și cu cît o persoană are o concentrație mai mare de alcool în sînge, cu atît crește șansa de a provoca un accident rutier.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load