COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 581(+97)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6242(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2819
Puterea stiri: 6418
Coronavirus stiri: 7297

În unele licee din capitală au fost inițiate lucrările de amenajare a terenurilor de fotbal

12 mai. 12:15   Capitala
1365 0

Au demarat lucrările de amenajare a terenurilor de fotbal cu gazon artificial în unele instituții preuniversitare din municipiul Chișinău unde anul trecut primăria a început reabilitarea acestora.

Acest lucru a fost relatat de Primarul General Ion Ceban, menționînd că este vorba despre Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, „Gaudeamus”, „Nicolae Iorga”, „George Călinescu”, „Nicolae Gogol”, „Liviu Deleanu.

Reabilitarea și modernizarea stadioanelor va contribui la creșterea nivelului ambiental al bazei sportive. Continuitatea acestui proiect prevede și crearea claselor sportive specializate de fotbal și dezvoltarea acestora împreună cu FMF, a precizat Ceban.

Respectiv, potrivit edilului, copiii din școlile participante în proiect vor putea fi înscriși în clase de fotbal chiar în anul de studii ce urmează.
Totodată, pentru anul 2021 sunt preconizate lucrări de amplasare a terenurilor de fotbal cu gazon artificial și pe teritoriul altor instituții preuniversitare din municipiul Chișinău.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽