COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 836 013 INFECTAȚI 319 614(+1370)   TRATAȚI 299 214     DECESE 7309(+36)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6741

În suburbiile capitalei vor fi repartizate 58 de autobuze pînă la toamnă

23 iun. 17:09   Capitala
1231 0

Primăria capitalei își propune pînă la toamnă să repartizeze în localitățile din componența Chișinăului 58 de autobuze cu parcurs.

Ion Ceban a anunțat că Direcția Transport a finalizat procedura de încheiere a contractelor, astfel încît vor fi puse la dispoziție 18 autobuze dintre care MAN și Volvo. Totodată, a fost finalizată procedura de procurare a altor 40 de autobuze VDL cu parcurs.

"Am comunicat cu primarii și cu responsabilii pentru a pregăti lista celor necesare, precum stații, reparația drumurilor, dar și unde este stringent nevoie de transport și cîte unități. Cît timp sînt clarificări la Agenția Națională pentru Soluționarea Contestațiilor cu privire la procurarea a 100 de autobuze, locuitorii din suburbii nu au acces la transport, iar cele existente sînt vechi și uzate", a declarat Ion Ceban.

Despre necesitatea stringentă a transportului public au spus și locuitorii suburbiilor cînd au participat la sondajul organizat de Primăria Chișinău.

Edilul a anunțat că Primăria a transmis 65 de milioane de lei pentru dezvoltarea proiectelor în suburbii.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽