COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

În primăvară în capitală va fi finalizată reconstrucția stadioanelor mai multor licee din sectorul Botanica (FOTO)

8 dec. 2020,, 15:10   Capitala
3279 0

În municipiul Chișinău continuă active lucrările de reconstrucție a stadionului sportiv pentru liceele M. Grecu și N. Iorga din sectorul Botanica, care urmează să fie finalizate în primăvara anului 2021.

Anunțul a fost făcut de vicepretorul sectorului Botanica, ex-consilierul municipal din partea PSRM, Iurie Vitneanschi, transmite Noi.md.

El a menționat că în aceste instituții de învățămînt studiază aproape 3 mii de elevi, fiecare dintre care deja în primăvară va putea juca pe un teren sportiv nou.

Lucrările au început cu mai mult de o lună în urmă. Au fost deja instalați stîlpii și suporturile. Au fost efectuate lucrări de construcție a pernei pentru teren în proporție mai mult de 50%. Aceste lucrări sînt efectuate de primărie.

Este de remarcat faptul că proiectul este realizat cu sprijinul Federației de fotbal, care va oferi suprafață pentru terenul de fotbal.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X