COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În plină pandemie, mai mulţi tineri sărbătoresc într-un club de noapte din Chişinău

În plină pandemie, mai mulţi tineri sărbătoresc într-un club de noapte din Chişinău

În pofida situaţiei epidemiologice din Republica Moldova, a riscului de îmbolnăvire şi răspîndire a virusului COVID-19, unii cetăţeni şi agenţi economici încă nu conştientizează pericolul şi nu respectă prevederile şi măsurile stabilite de Comisia pentru Situaţii Excepţionale.

Deşi în ţară a fost declarată stare de urgenţă, iar toate localurile de agrement au fost închise, în sectorul Rîşcani din Chişinău, un club de noapte continua să activeze, oferind spre vînzare şi băuturi alcoolice.

Astfel, în noaptea de 4 spre 5 aprilie, aproape de miezul nopţii, poliţiştii au descins în localul de agrement, care a încălcît toate normele de protecţie împotriva infecţiei cu COVID-19.


Poliţiştii au depistat zece persoane la faţa locului, cu vîrstele cuprinse între 20 şi 30 de ani, care sărbătoreau o zi de naştere, consumau băuturi alcoolice şi fumau narghilea. Conform informaţiei poliţiei, persoanele intrau în local prin intelegere prealabilă cu administratorul acestuia. Pentru ignorarea prevederilor Dispoziţiilor aprobate de Comisia pentru Situaţii Excepţionale, agentul economic riscă amendă de 75 de mii de lei.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load