COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

În ogrăzile caselor din sectorul Rîșcani vor fi reparate 10-15 drumuri "de tranzit"

În curțile caselor din sectorul Rîșcani al capitalei autoritățile locale intenționează să repare în acest an circa 10-15 drumuri "de tranzit", care se află într-o stare deplorabilă.

Despre aceasta, pentru portalul Noi.md, a declarat pretorul sectorului Rîșcani al capitalei, Vlad Melnic, răspunzînd la întrebarea ridicată de localnici despre reparația străzilor din interiorul curților.

Vlad Melnic a amintit în acest sens că există trei categorii de drumuri - magistrale centrale, cum ar fi Bulevardul Moscovei, drumuri secundare de genul str. Matei Basarab, precum și drumuri care fac legătura între curți.

”Bulevardul Moscovei există astfel de drumuri fără nume, care duc în curțile blocurilor. Ele sînt avariate. Noi planificăm în acest an să reparăm de la 10 pînă la 15 astfel de drumuri. Nu drumurile din curți, ci drumurile de tranzit între case. Dacă vorbim despre bulevardul Moscova, atunci vom coborî pînă la strada Dimo. Va fi un drum restaurat capital de care se vor bucura nu 2-3 persoane, ci 4-5 case. Astăzi, avem resurse limitate și nu putem repara fiecare curte în parte. Vom investi o sumă de bani într-un drum pentru ca de acest drum să beneficieze un număr maxim de persoane și, în paralel, vom alege acele drumuri care sînt cele mai avariate", a conchis pretorul sectorului Rîșcani.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load