Criza energetică stiri: 792
Preşedintele stiri: 3240
Puterea stiri: 7328
Obiectiv european stiri: 288

În mai multe sectoare ale capitalei vor avea loc tîrguri de produse autohtone

6 mai. 18:45   Capitala
1794

În zilele de 7 și 8 mai în capitală vor fi organizate diverse tîrguri cu produse autohtone.

Astfel, în preajma Arcului de Triumf va avea loc „Tîrgul meșterilor populari" (10:00-18:00), unde își vor expune lucrările artizanii din cadrul Centrului Național de Conservare și Promovare a Patrimoniului Cultural Imaterial.

În Parcul „Alunelul" din sectorul Buiucani va fi organizat un iarmaroc tematic cu produse agroalimentare „MAI BUN", organizat de Federația Fermierilor.

Pe teritoriul din preajma edificiului „Kentford", bd. Ștefan cel Mare și Sfînt 202, sîmbătă, 7 mai 2022, va avea loc Tîrgul EcoLocal, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor ECO și artizanali, producători locali cu mărfuri alimentare și nealimentare ecologice.

În Parcul „Valea Trandafirilor", sectorul Botanica, AO „Copii Ploii" organizează un iarmaroc cu produse alimentar și cu suvenire;


Pe bd. Cuza-Vodă, colț cu str. Independenței va fi un tîrg cu produse autohtone: alimentare și nealimentare, organizat de S.R.L. „Meltan", Cămara Moldovei.

Acțiunile au drept scop aprovizionarea locuitorilor și oaspeților capitalei cu mărfuri și produse, dar și susținerea producătorilor autohtoni.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав