Puterea stiri: 7332
Criza energetică stiri: 1081

În Cruzești 4 drumuri importante au fost reabilitate

13 sep. 03:00   Capitala
892 0

Satul Cruzești din mun. Chișinău se poate lăuda cu drumuri noi. Asta după ce accesele importante au fost renovate. Este vorba de străzile Dacia, Valea Stoino, Întemeietorul Crudu și Sfînta Treime. Pentru acest proiect, în bugetul municipal au fost prevăzute două milioane de lei. Lucrările prevăd și construcția drumului de lîngă cimitir.

Totodată, la Cruzești, au fost reparate străzile Mitropolit Bănulescu-Bodoni, Livezilor, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt. Pentru aceste lucrări municipalitatea a investit un milion de lei, iar contribuția Primăriei Cruzești a fost de 949 de mii de lei.

Tot în acest an, va începe reparația drumului Cruzești – Ceroborta, care fac dintr-un proiect mult mai mare, unde vor fi reabilitate mai multe drumuri de acces. Lucrările sînt prevăzute în proiectul finanțat de Direcția Transport și Căi de Comunicație în valoare de 43 de milioane de lei și care prevede modernizarea căilor de acces în suburbiile Capitalei, pe unde circulă transportul public”, a declarat edilul.

Amintim că în ultimii trei ani, pentru modernizarea infrastructurii rutiere din Cruzești, din bugetul municipal au fost alocate trei milioane de lei. În total, în această perioadă, investițiile Primăriei Chișinău în proiectele din Cruzești sînt de peste 6,5 milioane de lei.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав