COVID-19 în MOLDOVA

În comuna Stăuceni au început lucrările de construcție a trei străzi

În comuna Stăuceni au început lucrările de construcție a trei străzi

Primăria municipiului Chișinău, în colaborare cu Primăria comunei Stăuceni, informează despre lansarea lucrărilor de construcție și asfaltare a unui sector de drum cu o lungime de 2 km.

Astfel, lucrările de construcție a străzilor Botoșani – Salcîmilor – Constantin Stamati, au drept scop îmbunătățirea condițiilor de trai și modernizarea comunei. Totodată, în urma lucrărilor, va fi extins traseul pe care circulă transportul public, asigurînd accesul tuturor locuitorilor comunei Stăuceni. De asemenea, proiectul va permite fluidizarea traficului rutier în localitate.

Conform caietului de sarcini, vor fi efectuate lucrări de amenajare a sistemului rutier, instalarea bordurilor, construcția trotuarului, amplasarea stațiilor de așteptare a transportului public, montarea indicatoarelor rutiere, aplicarea marcajului rutier și modernizarea sistemul de iluminat public prin instalarea corpurilor de iluminat LED.


Lucrările vor fi efectuate etapizat: Etapa I: anul 2020 – str. Salcîmilor – str. Constantin Stamati, finalizarea – 15 noiembrie 2020 Etapa II: anul 2021 – str. Botoșani, finalizarea – mai 2021. Costul lucrărilor este de 12,1 mil de lei și este asigurat din bugetul Primăriei comunei Stăuceni și a municipiului Chișinău.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load