Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

În Chișinău a fost dat startul salubrizării de primăvară

7 mar. 2023,, 12:45   Capitala
2229 0

La Chișinău a început campania anuală de salubrizare de primăvară, iar pînă la data de 14 aprilie în Capitală se vor desfășura ample acțiuni de salubrizare și amenajare în curțile de bloc și în alte spații publice. Despre aceasta a anunțat șeful Direcției generale locativ-comunală și amenajare (DGLCA), Ion Burdiumov, în cadrul ședinței serviciilor municipale.

În cadrul campanilei vor fi salubrizate și platformele de colectare a deșeurilor, vor fi igienizate terenurile de joacă și de sport din curțile de bloc, scrie Noi.md cu referire la realitatea.md.

„Ce ține de salubrizarea mecanizată, împreună cu întreprinderile municipale vom începe să spălăm trotuarele, platformele, stațiile de așteptare. Ne propunem să lichidăm toate gunoiștile neautorizate de pe teritoriul municipiului Chișinăuˮ, a spus șeful direcției.

Totodată, va fi făcută curățenie generală în parcurile din Chișinău, aleile, spațiile verzi.

„Vor fi defrișați și curățați arborii din curțile de bloc, în parcuri. Containerele de gunoi vor fi spălate, dezinfectate și vopsite. Acțiuni de salubrizare se vor desfășura și la cimitire”.


De săptămîna viitoare vor începe lucrările de reparație la blocurile de locuit din Chișinău și amenajarea spațiilor publice.

1
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?