COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3012

În Chișinău a apărut un complex de joacă pentru copiii cu nevoi speciale

8 oct. 18:45   Capitala
1958 0

Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, a anunțat finalizarea amenajării unui complex de joacă pentru copiii cu nevoi speciale în parcul Valea Trandafirilor.

Primarul general a spus că terenul de joacă este dotat cu o serie de căi de acces speciale, elemente accesibile pentru copii, leagăne cu măsuri de siguranță suplimentare, tobogane, poduri fixe și acoperire anti-traumatică.

Complexul de joacă are în dotare bare paralele, complex de joacă, scaune potrivite pentru necesitățile celor mici, leagăne duble, panouri de joacă ce dezvoltă motorica fină, un echipament de fitness, dar și o masă de șah accesibilă persoanelor ce folosesc scaunul rulant.

Agentul economic a fost selectat în baza procedurii de achiziții, a menționat Ceban.

În prezent, în nemijlocita apropiere, se desfășoară lucrările de amenajare a unui alt grandios complex de joacă pentru copii, care va fi finalizat în curând.
Totodată, la solicitarea chișinăuienilor, până la finele anului, în zonă va fi amenajat un teren de volei. Recent au fost amenajate bănci și urne noi pe aleea centrală.


0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X