COVID-19 în MOLDOVA

În centrul capitalei a apărut o parcare cu plată ilegală

În centrul capitalei a apărut o parcare cu plată ilegală

Unii chișinăuieni nu duc lipsă de ingeniozitate atunci cînd vine vorba să mai facă niște bani, dar în mod ilegal, pe seama altor cetățeni.

Persoane necunoscute au organizat o parcare cu plată la intersecția Ismail-Cantemir, despre care municipalitatea nu cunoștea nimic pînă ieri. A fost anunțată Poliția, iar imaginile video de la fața locului au fost făcute publice de primarul general, Ion Ceban, transmite unimedia.info

„Gospodari! Iată, unii oameni fac business. Se descurcă cum pot pe teritoriul public. Intersecția Ismail-Cantemir - parcare ilegală cu plată, cu tot cu pază”, a scris Ion Ceban, pe pagina sa de Faceook.


În acest sens, a fost anunțată și Poliția.

„În oraș sînt organizate raiduri de către reprezentanții Primăriei, pentru a vedea cum stau lucrurile la toate capitolele. Toate situațiile sînt raportate și examinate”, a anunțat primarul general.

Zilele trecute, un locuitor din Chișinău a fost surprins cum fură pavajul de pe o stradă din capitală aflată în reparație. Imaginile au fost surprinse de responsabilul de zona respectivă și plasate pe pagina de Facebook a primarului Ion Ceban.

Acum 3 săptămîni au mai fost înregistrate cazuri similare. Primarul a solicitat ajutorul Poliției, pentru a fi depistate niște „gospodine”, care au furat pavaj de pe strada Kiev din sectorul Rîșcani al capitalei. Un alt chișinăuian s-a gîndit că îi vor prinde bine la gospodărie băncile de pe strada Pelivan din sectorul Buiucani, proaspăt amenajate.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load