În ce stare a ajuns carosabilul de pe bd Ştefan cel Mare după un an de la reabilitare (FOTO)

În ce stare a ajuns carosabilul de pe bd Ştefan cel Mare după un an de la reabilitare (FOTO)

Pavajul de pe unele porţiuni ale bulevardului Ștefan Cel Mare se aseamănă tot mai mult cu nişte foi de ardezie, şi nu cu piste pentru automobile.


Totuşi, doar ceva mai mult de un an a trecut după finalizarea lucrărilor de reabilitare. Lucrări care au costat bugetul municipal 22 de milioane de euro.


Lucrări efectuate din bani luaţi cu împrumut, pe care, deocamdată, nici nu am apucat să-l întoarcem. Lucrări din care fostul primar a spălat milioane pentru sine și pentru neamurile sale și este pe cale să o şterpelească din țară...


Fotografii făcute ieri seara pe o porţiune a bulevardului central al capitalei au fost postate în grupul de pe Facebook „Rușinea Chișinăului” de către activistul civil Alexei Dimitrov.


În imagini se vede că asfaltul tot mai mult ia forma unor „valuri” sub roțile unui flux neîntrerupt de mașini. Este o dovadă a faptului că în timpul lucrărilor nu au fost respectate standardele tehnice, iar materialele de construcție au fost furate și înlocuite cu cele ieftine (sau chiar deloc nu au fost înlocuite).


Reabilitarea bulevardului Ștefan cel Mare, la fel ca şi a multor alte străzi ale capitalei, a fost realizată de compania românească DELTA, afiliată fostului primar al capitalei, Dorin Chirtoacă. Aparent, banii spălați prin intermediul acestui proiect s-au sedimentat în buzunarele fostului primar, în buzunarele rudelor sale și propriului anturaj. În același timp, noi toţi vom fi datori să restituim imensul împrumut. Și nu un an, și poate nu un singur deceniu.Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load