X 
Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1132

În capitală, sînt pe sfîrșite pregătirile pentru tîrgurile școlare

15 aug. 15:45   Capitala
1229 0

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a cerut responsabililor preturilor să finalizeze toate pregătirile pentru tîrgurile școlare în această săptămînă, iar să le deschidă din 20 august, pentru ca toți părinții să aibă timp să cumpere cele necesare pentru noul an școlar.

Despre aceasta s-a discutat în ședința de astăzi a serviciilor municipale.

„Rog toate preturile să pregătească locațiile în fiecare sector, astfel ca să fie comod pentru toți părinții. Știu că unele Preturi au dat locațiile”, a declarat Ceban.

Amintim că și în acest an 8000 de elevi, vor primi din partea Primăriei Chișinău cîte 700 de lei pentru pregătirea către noul an școlar.

De ajutorul material unic pot beneficia familiile fără venituri sau cu venituri modeste, care locuiesc în municipiul Chișinău: familii cu 3 și mai mulți copii, familiile cu un părinte, familiile unde un părinte este cu grad de dizabilitate și familiile care au statut de tutor/curatelă (fără părinți, decăzuți din drepturile părintești, șomeri).


Dosarele a fost posibil de aplicat în prima etapă pînă în luna iunie, iar a doua etapă începe în data de 20 august. Pentru detalii vă rog fiecare părinte din aceste categorii, se va apela la instituțiile unde învață copilul. Eventuale probleme pot fi raportate la telefonul Direcției Educație, Tineret și Sport – 0 22 20 16 08.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав