COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 003 660   INFECTAȚI 400 585(+3907)   TRATAȚI 369 139     DECESE 10 488(+18)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7837
Criza energetică stiri: 514

Important pentru părinți: Platforma online „e-gradinita.md" este funcțională

5 mai. 2020,, 18:13   Capitala
1845 0

Primăria municipiului Chișinău informează că platforma online „e-gradinita.md", prin intermediul căreia părinții își înscriu copiii la gădiniță, este funcțională, procesul respectiv fiind unul continuu.

Totodată, în prezent, administrația publică locală este în proces de evaluare a platformelor de înscriere a copiilor la școală sau grădiniță prin internet.

Depunerea dosarelor pentru instituționalizarea preșcolarilor a fost posibilă inclusiv în perioada pandemiei, pentru că platforma „egradinita.md" oferă acestă posibilitate de gestionare la distanță a proceselor respective. Declarații în acest sens a făcut viceprimarul de ramură, Angela Cutasevici, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale.

Referindu-se la platforma „escoala.chisinau.md", viceprimarul a specificat că funcționalitatea acesteia va fi reluată după emiterea ordinului Ministrului Educației, Culturii și Cercetării, care va anunța perioda exactă pentru înscrierea copiilor în clasa I. „Această platformă urmează să fie ajustată, avînd în vedere condițiile de reglementare a înscrierilor, ce vor fi stipulate în ordinul ministerului de resort", a menționat Angela Cutasevici.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X