COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Imagini cu drona de la Scara din granit din parcul Valea Morilor (VIDEO)

Imagini cu drona de la Scara din granit din parcul Valea Morilor (VIDEO)

Acum două zile cu mare fast au fost inaugurate scările de granit din parcul Valea Molrilor. Echipa Noi.md a reusit să surprindă frumusețea scărilor de la înălțime.

De menționat că reconstrucția Scării de granit a fost posibilă datorită unui grant în valoare de 920 mii de euro, oferit București. Și Consiliul municipal Chișinău a alocat 3,5 milioane de lei pentru o serie de lucrări aferente construcției. Treptele din parcul Valea Morilor au fost construite în anul 1970 și de atunci nu au mai fost renovate.

Totodată în cadrul ședinței CMC din 17 septembrie, consilierul municipal Vasile Chirtoca a spus că sîntem recunoscători Bucureștiului pentru ajutor, dar noi trebuie să cîștigăm singuri bani.


„Noi toți sîntem foarte recunoscători Bucureștiului și întregului popor român pentru ajutorul oferit în restaurarea scării de granit din parcul Valea Morilor, dar a venit timpul să renunțăm la acest obicei: să umblăm prin lume cu mîna întinsă și să cerem de la toți, și să începem să cîștigăm singuri bani”.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load