Arşiţa stiri: 165
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Ilie Bricicaru: "Pe o stradă importantă din capitală, toți au construit cum i-a dus capul"

22 iun. 06:15   Capitala
9084 0

Ilie Bricicaru, directorul Observatorului de Siguranță Rutieră din cadrul Universității Tehnice a Moldovei (OSR-UTM), conferențiar universitar, a făcut o postare în rețelele sociale, în care își exprimă indignarea în legătură cu situația de pe o stradă din capitală, notează Noi.md.

"Strada Natalia Gheorghiu face cea mai scurtă conexiune între zona Mălina Mică cu cartierul Botanica, iar avînd în vedere că este o stradă de conectare cu zona unde se află cele mai multe și mai importante spitale din Moldova, importanța ei crește exponențial.

Toți cei care de-a lungul timpului au construit ceva pe această stradă (nu locală, dar de conectare), au făcută cum i-a dus capul și ”mușchiul” lor, iar la ziua de azi, cu o mică excepție, nu se înțelege unde e parte carosabilă, unde e spațiu pietonal sau unde se poate sau nu parca{...}", se arată în mesaj.

Ilie Bricicaru mai spune că șoferii de ambulanțe ocolesc această zonă, chiar dacă trebuie să facă mai mult drum.

"Am mai scris anterior ce s-a întîmplat cu acest bum imobiliar în această zonă și la ce a adus și încă va aduce toate cartierele construite în zonă, dar e vorba de circulație și perspectiva circulației în zonă {...}", a mai menționat expertul.


Responsabilii din cadrul administrațiie municipale nu au comentat, deocamdată, postarea.

8
2
0
5
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав