COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Havuzul muzical de la Botanica va fi oprit

Havuzul muzical de la Botanica va fi oprit

După ce, vinerea trecută, 5 iunie, havuzul muzical pietonal, din preajma Parcului „Valea Trandafirilor", din sectorul Botanica, și-a reluat activitatea, primarul capitalei anunță că începînd cu acest weekend va fi oprit.

Hotărîrea vine după ce numărul de cazuri de infectare cu Covid-19 a înregistrat o creștere, cele mai multe, zilnic, fiind la Chișinău.

„Unele restricții pe teritoriul Chișinăului vor reveni dacă nu păstram recomandările. Am decis ca Havuzul muzical pietonal, din preajma Parcului „Valea Trandafirilor", sectorul Botanica să fie oprit începînd cu această seară.


Numărul cazurilor de infectare cu Covid-19 în municipiul Chișinău este în creștere și îmi pasa de sănătatea dumneavoastră și de munca medicilor.

Cu riscul de a fi criticat, voi interveni mai drastic în anumite situații și voi cere ajutorul Ministerului de Interne, iar situațiile de încălcare care ne sînt transmise de catre cetățeni, vom interveni imediat.

Am tot venit cu mesaje de responsabilizare, dar rezultatele le numărăm la sfîrșit de zi, iar datele nu sînt îmbucurătoare”, s scris într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul capitalei.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load