COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 999 493   INFECTAȚI 390 742(+1783)   TRATAȚI 367 199      DECESE 10452(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7823
Criza energetică stiri: 477

Guvernul nu a alocat niciun leu pentru amenajarea orașului pentru sărbătorile de iarnă

25 noi. 2021,, 16:15   Capitala
2161 0

Guvernul a lăsat Primăria Chișinău singură în organizarea sărbătorilor de iarnă în capitală. Potrivit primarului general Ion Ceban, Guvernul a refuzat să participe sau să contribuie cu ceva, cum a fost în anii precedenți.

„Am solicitat acele căsuțe de iarnă, care au fost cumpărate anterior, nici nu de ei și, la fel au refuzat. Nu ne mai miră nimic. Nu vor, este alegerea lor”, a punctat Ceban.

Cît ține de respectarea măsurilor anti-Covid, acestea vor fi respectate. „Nu vom merge noi să rugăm să se poarte masca. Ceea ce ține de noi vom păstra și recomandăm toți cetățenii să fie precauți. Evenimentele ne-am propus să fie organizate astfel să nu prezinte pericol pentru sănătate.

„Nu-mi doresc frigărui. Am zid din start. Nici la un eveniment de suflet pe care îl organizăm. Pînă la urmă sînt plăcintele tradiționale pe care le putem consuma. Cît privește restul, am spus specialiștii caută formula optimă”, a punctat Ceban.

Amintim că startul sărbătorilor de iarnă va fi dat pe 1 decembrie la ora 17:15 în PMAN.


0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X