COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2947
Puterea stiri: 6861

Grădina Zoologică din Chișinău are încă un pui de lamă

15 sep. 18:45   Capitala
1408 0

Bucurie mare în instituția din capitală. Pe 8 septembrie, în secțiunea de ungulate din Grădina zoologică din Chișinău s-a născut un pui de lamă. Este vorba despre un mascul. Acest lucru a fost relatat pe pagina oficială a Grădinii zoologice din capitală de pe Facebook.

Părinții micuțului sînt un cuplu de lame care a ajuns acum cîțiva ani prin schimb din orașul romînesc Brașov. Bărbatul și femela au deja cinci ani, iar nou născutul este al patrulea pui ai lor, relatează Noi.md.

- Puiul a început să mănînce bine singur, s-a ridicat în picioare și este energic. Ca și ambii părinți, are ochi de culori diferite - unul albastru, celălalt maro. El a reușit deja să cunoască vecinii, dar continuă să fie alături de mama sa. Deocamdată cuplul nu părăsește căsuța de iarnă, dar foarte curînd va putea fi admirat de vizitatori, se arată în mesaj.0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽