X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Gata cu ambuteiajele la mai multe sensuri giratorii din capitală. Ce își propune să facă Primăria Capitalei

13 noi. 2023,, 14:30   Capitala
4062 0

Primăria Chișinău va lansa noi proiecte pentru fluidizarea traficului în zona sensurilor giratorii de la „Tutun CTC”, Calea Moșilor, Autogara de Nord și străzile Vadul lui Vodă și Tudor Vladimirescu.

„Este una dintre cea mai problematică zonă a Capitalei, unde deseori se formează ambuteiaje”, a menționat Viceprimarul Capitalei, Ilie Ceban, în cadrul ședinței serviciilor municipale, notează Noi.md cu referire la unica.

O primă acțiune a fost stabilirea sensului unic pe o porțiune din strada Varnița, în zona „Tutun CTC”, unde au fost deja instalate indicatoarele rutiere necesare.

„De asemenea, am solicitat Direcției mobilitate urbană să contracteze servicii de proiectare a unei benzi suplimentare, de virare de pe strada Tudor Vladimirescu în rondul de la „Tutun CTC”, în direcția Autogării de Nord. Această bandă va spori deplasarea traficului”, a mai adăugat Ilie Ceban.

Totodată, urmează să fie reamplasată și stația pentru transportul public, ce vine dinspre str. Ismail, deoarece în zona actuală se creează unele blocaje.

11
2
0
3
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?