X 
Jocurile Olimpice stiri: 121
Arşiţa stiri: 134
Transnistria stiri: 1453

Fostul pretor al sectorului Rîșcani, demis anterior, ar putea fi restabilit în funcție

3 noi. 2023,, 14:30   Capitala
3173 0

Fostul pretor al sectorului Rîșcani Vlad Melnic a anunțat pe 3 noiembrie că instanța de judecată a anulat dispoziția emisă de Ion Ceban cu privire la revocarea lui din funcție.

Potrivit lui Melnic s-a decis restabilirea imediată a sa în funcția de pretor al sectorului Rîșcani. Menționăm că în septembrie 2023, Ion Ceban a anunțat că Mihail Furculiță este noul pretor al sectorului, într-o reacție Melnic a spus că a aflat din presă că a fost demis.

Pe 3 noiembrie, în timpul unor declarații ale Partidului Socialiștilor din fața Primăriei Chișinău, Vlad Melnic a anunțat că instanța a decis restabilirea lui în funcția de pretor al sectorului Rîșcani, notează Noi.md cu referire la newsmaker.

„Vreau să vă aduc la cunoștință că instanța de judecată a mai demonstrat încă o dată incompetența conducerii Primăriei de la Chișinău. Instanța a anulat dispoziția emisă de primarul general, ce ține de revocarea mea din funcție și a hotărît executarea imediată de restabilire ca pretor al sectorului Rîșcani. (…) Astăzi, aici, în calitate de pretor alături de echipa care a contribuit la dezvoltarea acestui oraș… împreună am reușit să restabilim trotuarele, străzile, am renovat scuaruri, parcuri, am restabilit bulevardul Moscovei, strada Albișoara, strada Florilor, Dimo, Ceucari, parcul din Rîșcani, sute de terenuri de joacă, de sport”, a comunicat Melnic.

Vlad Melnic a fost numit în funcția de pretor în iulie 2019. Pe 11 septembrie 2023, la ședința săptămînală a serviciilor Primăriei Chișinău, edilul Ion Ceban a anunțat că Mihail Furculiță este noul pretor al sectorului Rîșcani. Furculiță a deținut anterior funcția de secretar al Preturii.


6
1
0
2
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?