Cazul Șor stiri: 594

Elicopterul Black Hawk, din nou deasupra Chișinăului

4 mai. 21:28   Capitala
2795 0

Elicopterul Black Hawk va survola Chișinăul și împrejurimi în această noapte și în cursul zilei de mîine, în contextul antrenamentelor moldo-poloneze ale Poliției.

Autoritățile informează că exercițiile pe timp de noapte sînt desfășurate în vederea sporirii nivelului de pregătire, atenție, reacție și intervenție, transmite newsmaker.

Potrivit IGP, în antrenament vor fi dezvoltate abilitățile cu privire la lucrul cu aparatura de vedere pe timp de noapte – Night vision – o tehnologie de ultimă oră prin care luptătorii își îmbunătățesc vederea pe timp de noapte, cu ajutorul unor binocluri speciale atașate căștilor de intervenție. Prin această modalitate crește capabilitatea de supraveghere a zonelor de interes și sporește capacitatea de intervenție, susțin autoritățile.

Elicopterul Black Hawk va fi angrenat în antrenamente tactice și va survola capitala și împrejurimile acesteia și mîine, anunță Poliția. Scopul acțiunilor desfășurate constituie perfecționarea noilor tactici și procedee de acțiune ale polițiștilor pe domeniul de securitate, preluate de la omologii polonezi.

Menționăm că exercițiile de securitate au loc pe parcursul acestei săptămîni și se desfășoară pe întreg teritoriul Republicii Moldova în contextul Summitului Comunității Politice Europene. Pentru prima dată, elicopterul de producție americană a survolat capitala acum două zile.

1
1
1
0
26

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?