AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Dodon stiri: 48
Cazul Șor stiri: 403
Criza energetică stiri: 744

Elevii din Chișinău vor beneficia de pachete cu produse alimentare în perioada studiilor la distanță

22 ian. 12:30   Capitala
2350

Pe 19 ianuarie 2022, Comisia de Sănătate Publică a municipiului Chișinău, a luat o decizie potrivit căreia, în perioada 20 ianuarie – 3 februarie instituțiile de învățămînt extrașcolar din capitală trec la activitatea la distanță. În acest sens, Direcția generală educație, tineret și sport va livra alimentație la pachet către părinții elevilor.

„În perioada studiilor la distanță, Direcția generală educație, tineret și sport va organiza alimentația cu livrarea la pachet prin distribuirea acestora către părinți”, se arată în decizia CESP, transmite Noi.md cu referire la diez.md.

Potrivit decizie din 19 ianuarie se va organiza la distanță în perioada 20 ianuarie – 3 februarie și activitățile extrașcolare în instituțiile de învățămînt primar și secundar de pe teritoriul municipiului. În această perioadă vor activa la distanță și centrele comunitare pentru copii și tineri, dar și centrele de zi din cadrul Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului.

Totodată, Comisia a decis că în instituțiile de învățămînt preșcolar de pe teritoriul administrativ al Chișinăului vor fi distribuite teste rapide procurate de Direcția generală educație, tineret și sport. Astfel, cadrele didactice și personalul auxiliar care nu s-au vaccinat vor putea fi testați gratuit.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În opinia dvs., ce ar trebui de întreprins în prezent pentru a asigura cel mai eficient autoapărarea Republicii Moldova?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав