COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Efectul inspecției lui Ion Ceban în parcul Valea Trandafirilor

Efectul inspecției lui Ion Ceban în parcul Valea Trandafirilor

În parcul „Valea Trandafirilor” au fost demontate și înlăturate acele fundamente, ce erau pregătite pentru a fi instalate ilegal gherete. Despre aceasta anunță primarul general Ion Ceban în cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, continuă să fie evacuate și acele gherete fără acte permisive și toate instalațiile, ce sînt interzise în această perioadă.

Astfel, în parc trebuie să rămînă 11 gherete.


„De asemenea, pe parcursul acestei săptămîni, în sectorul Botanica, Ciocana, Centru și Rîșcani au mai fost efectuate lucrări de demontare și evacuare a gardurilor/ îngrădirilor instalate neautorizat pe terenul municipal, au fost demontate şi evacuate: garaje metalice, gherete, panouri publicitare, construcții de beton rămase după evacuarea panourilor și gheretelor, mașini abandonate”, a menționat edilul.

În același timp, la Buiucani continuă să fie evacuate cele 20 de gherete de lîngă Piața „Delfin”, unde se vindeau flori. Ceban spune că autorizația agentului economic a expirat încă în anul 2016. Trotuarul urmează a fi amenajat.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load