COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Echipele de intervenție ale SA Apă-Canal Chișinău lucrează fără întrerupere

Echipele de intervenție ale SA Apă-Canal Chișinău lucrează fără întrerupere

În perioada 6-8 iunie, Departamentul Dispecerat al SA „Apă-Canal Chișinău”, echipele de intervenție, dar și alți reprezentanți ai societății, care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și preluare a apelor uzate, vor lucra conform programului obișnuit.

ACC menționează că apelurile la telefoanele dispeceratului 022-256-666 vor fi preluate non-stop. Pentru a acționa cu promptitudine, numărul echipelor de intervenție va fi menținut. Astfel, și în zilele de weekend vor lucra cîte zece echipe pentru remedierea avariilor produse la apeduct și cîte trei echipe pentru rețelele de canalizare. De asemenea, în cadrul Dispeceratului vor activa două echipe la rețelele de apeduct și 2 la rețelele de canalizare. În caz de necesitate, numărul echipelor de intervenție poate fi mărit, utilizîndu-se echipamentele și tehnica specializată, transmite IPN.

În condițiile în care, în aceste zile, transportul public va fi sistat, ACC va pune transport la dispoziția angajaților întreprinderii care lucrează în ture.

Furnizorul dă asigurări că echipele de intervenție vor acționa rapid, pentru ca toate avariile sau disfuncționalitățile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonații societății să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load