Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Drumurile capitalei, împînzite de gropi după topirea zăpezii

2 feb. 12:30   Capitala
2099 0

Locuitorii Capitalei se plîng de starea proastă a drumurilor și a trotuarelor după topirea zăpezii. Gropile au apărut atît pe arterele secundare, cît și pe cele principale ale orașului.

Muncitorii rutieri au intervenit săptămîna trecută, umplînd găurile cu asfalt rece și curățînd canalele pluviale, transmite Noi.md cu referire la cu referire la moldova1.md.

Administrația „Exdrupo” anunță că lucrările continuă, dar autoritățile locale nu au oferit încă un comentariu.

Șoferii din Chișinău postează videoclipuri pe rețelele de socializare, evidențiind starea proastă a drumurilor. Mulți recunosc că sunt nevoiți să-și modifice traseul obișnuit pentru a evita gropile și reparațiile neprevăzute, alegînd rute mai lungi.

Strada Dosoftei, una dintre arterele centrale, se prezintă într-o stare deplorabilă, lipsind intervenția echipelor de drumari timp de cîteva zile. Situația se agravează pe Strada Uzinelor, crucială pentru traficul industrial, cu dificultăți inclusiv pentru camioane. În Sectorul Botanica, Bulevardul Cuza Vodă, o altă arteră aglomerată, se confruntă cu probleme similare.


„Drumurile au devenit mai proaste, pline de gropi. Foarte dificil pentru șoferi”;

„Nu am avut o iarnă ca asta de multă vreme, poate că nu ne așteptam să se înrăutățească drumurile atît de repede, dar sperăm că le vor repara”;

În decembrie, municipalitatea a anunțat că a procurat beton asfaltic rece pentru remedierea gropilor pe străzile din Capitală. Vitalie Mihalache, șeful Direcției Generale Mobilitate Urbană, a afirmat că materialul livrat către întreprinderea Exdrupo va acoperi reparațiile critice atît în oraș, cît și pe drumurile de acces din suburbii.

4
1
1
3
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?