COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 596 955   INFECTAȚI 259 202(+184)   TRATAȚI 251 850     DECESE 6253(+3)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2825
Puterea stiri: 6296
Coronavirus stiri: 7247

Droguri în valoare de 20 000 lei, găsite de polițiști asupra unui tînăr

11 iun. 18:30   Capitala
1699 0

Ofierii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Centru al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au intrat în posesia unei informații operative, despre activitatea infracțională a unui tînăr care urma să plaseze droguri în ascunzișuri , care ulterior urmau să fie ridicate de către consumatorii de droguri.

Astfel, în urma măsurilor întreprinse de către grupa Antidrog a Inspectoratului de Poliție Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pe str. Melestiu, a fost reținut tînărul de 22 de ani, originar din capitală, anterior cercetat penal pentru infracțiuni analogice. La întrebările adresate de către polițiști dacă deține asupra sa careva obiecte sau substanțe interzise, tînărul a comunicat că are în posesie substanțe narcotice.

Tînărul a fost escortat la Inspectorat pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta a predat un cîntar, un pachet de tip zip-lock în care se aflau 22 de pachețele ambalate artizanal cu bandă adezivă de culoare galbenă combinată cu verde, un pachețel de tip zip-lock cu o substanță solidă de culoare albă sub formă de praf și cristale și un obiect sferic din polietilenă ambalat cu bandă adezivă în interiorul căruia se aflau 25 de pachețele ambalate artizanal cu bandă adezivă de culoare neagră.

În cazul în care i-ar fi reușit comercializarea drogurilor, suspectul ar fi obținut un profit de circa 20 000 de lei.

Toate probele delicte depistate, au fost ridicate și sigilate conform procedurii și îndreptate în adresa CTC EJ al IGP, pentru efectuarea expertizelor.


Tînărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și cercetat penal pentru ,, Circulația ilegală a drogurilor, în proporții deosebit de mari, iar conform legislaţiei penale în vigoare el riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 de ani

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽