Directoarea Spitalului "Gheorghe Paladi" a fost demisă

29 aug. 17:45   Capitala
3332 0

Luminița Mihalcean, directoarea interimară a Spitalului Clinic Municipal „Gheorghe Paladi” din Chișinău, a fost eliberată din funcție.

Decizia a fost anunțată de edilul Ion Ceban în cadrul unei ședințe de marți cu angajații instituției, transmite Noi.md cu referire la Ziarul de Gardă.

În cadrul ședinței, reprezentanții Primăriei Chișinău au informat angajații spitalului despre rezultatele anchetei de serviciu începute la 31 iulie, după ce medicii au ieșit public să ceară demisia directoarei interimare.

Autorii anchetei susțin că nu au depistat carențe manageriale, însă situația psihologică în colectiv nu este bună, motiv pentru care s-a decis demiterea Luminiței Mihalcean din funcția de directoare interimară.

„Comisia nu a depistat nimic. Nu a depistat nimic pentru că a lucrat în spital 2 zile. Au audiat angajații și atît. Înregistrările au fost analizate de un grup de psihologi, care au ajuns la concluzia că situația psihologică nu este bună, astfel au demis-o pe Luminița Mihalcean din funcția de directoare interimară”, a transmis un angajat al Spitatului „Gheorghe Paladi” care a participat la întîlnirea cu reprezentanții Primăriei Chișinău.


Pînă la numirea unui director selectat în urma concursului care trebuie să fie organizat de Ministerul Sănătății, funcția de director interimar va fi asigurată de Vasile Guzun, vicedirector medical interimar în cadrul IMSP SCM „Gheorghe Paladi”.

3
3
2
3
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?