COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Direcția municipală de educație nu se va mai ocupa cu cumpărarea produselor alimentare pentru școli și grădinițe

Direcția municipală de educație nu se va mai ocupa cu cumpărarea produselor alimentare pentru școli și grădinițe

Direcția generală educație, tineret și sport a municipiului Chișinău nu va mai putea procura produse alimentare pentru instituțiile de învățămînt.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a declarat astăzi, în cadrul ședinței serviciilor Primăriei, că Direcția generală educație, tineret și sport a municipiului Chișinău nu va mai avea dreptul de a semna contracte de achiziție a produselor alimentare pentru instituțiile de învățămînt aflate în subordine, acest lucru va fi efectuat de instituții externe. “Direcția de învățămînt a municipiului Chișinău trebuie să se ocupe de creșterea calității procesului educațional, nu de achiziția produselor alimentare”, a spus Ceban, transmite NOI.md cu referire la MOLDPRES.

La rîndul său, viceprimarul Angela Cutasevici a declarat că această măsură este necesară pentru a se stopa achiziția unor produse alimentare necalitative sau expirate, care ar putea ajunge în cantinele instituțiilor de învățămînt din municipiu.


În 2019, în mai multe grădinițe din Chișinău au fost livrate, cu implicarea funcționarilor publici și prin licitații trucate, produse alimentare alterate ori cu termenul expirat.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load