X 
Coronavirus stiri: 8126
Obiectiv european stiri: 322
Criza energetică stiri: 903

Direcția generală locativ-comunală din Chișinău a anunțat o licitație pentru reparația locuințelor

28 iun. 16:00   Capitala
1654

Direcția generală locativ-comunală și amenajare din Chișinău a anunțat o licitație pentru executarea unor lucrări de reparație în trei apartamente în care domiciliază persoane cu venituri modeste și care au avut de suferit de pe urma unor situații excepționale.

Ghenadie Dubița, sef-adjunct al DGLCA, a precizat că pe strada Titulescu vor fi făcute lucrări de reparație într-o locuință inundată, în care stă familia unui veteran de război. Pe strada Uzinelor, în locuința unor persoane cu dizabilități, intervenția se cere după mai multe stricăciuni provocate de un vînt puternic. Iar pe bulevardul Decebal, în cea de-a treia locuință avariată, stă o familie cu doi copii cu nevoi speciale, transmite ipn.

Pentru efectuarea lucrărilor de reparație în cele trei apartamente din Fondul de rezervă al Primăriei municipiului Chișinău vor alocați circa 500 de mii de lei.

Ofertele pentru licitația respectivă pot fi depuse în perioada 30 iunie-11 iulie. Lucrările de reparație sînt planificate să înceapă în a doua jumătate a lunii iulie.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав