X 

Diplome pentru 58 de voluntari, care au ajutat municipalitatea în perioada pandemică

13 aug. 2020,, 08:30   Capitala
2826 0

Cei 58 cei mai activi voluntari ai Inițiativei „Împreună împotriva Covid-19” şi ai AO „Orașul fără Maxi – Taxi”, au primit diplome din partea primarului general Ion Ceban.

Aceștia s-au implicat în perioada pandemiei de Covid – 19, în diferite activităţi de ajutorare a persoanelor în vârstă, persoanelor cu dizabilătăţi şi a celor cu nevoi speciale.

Ion Ceban apreciază contribuția voluntarilor în această perioadă complicată.

„Ajutorul oferit de către cei peste 500 de voluntari, fără a avea vreun interes ascuns, a fost un mare ajutor pentru municipalitate. Mulţumesc voluntarilor care s-au implicat şi au contribuit la istribuire a pachetelor cu produse alimentare, pachetelor cu produse de igienă, pentru persoanele aflate în situaţii de criză majoră, livrare a pachetelor cu produse alimentare la domiciliul beneficiarilor serviciilor de alimentare gratuită, procurare şi distribuire a medicamentelor pentru persoanele imobilizate la domiciliu, asigurare cu transport pentru deplasarea persoanelor la Centrul de Dializă”, a punctat edilul.

Primarul își exprimă respectul şi recunoştinţa pentru receptivitatea, solidaritatea şi responsabilitatea civică de care au dat dovadă Grupurile de voluntari, care gratuit au venit în ajutorul cetățenilor din Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?