X 
Preşedintele stiri: 3607

Depunerea cererilor pentru susținerea financiară a proiectelor culturale pentru anul 2023

23 sep. 2022,, 12:00   Capitala
1847 0

Primăria municipiului Chișinău informează despre depunerea cererilor/demersurilor privind solicitarea de a susține financiar proiectele culturale pentru anul 2023.

Cei interesați de o abordare corectă și respectuoasă în relațiile de colaborare, pot înainta solicitările la sediul Direcției Generale Cultură și Patrimoniu Cultural a Primăriei municipiului Chișinău, str. București, 68, etajul 6, bir. 601 sau pe adresa electronică: directia.cultura@pmc.md.

Dosarul depus trebuie să conțină următoarele compartimente:

1. Demersul sau nota informativă înaintat de persoane fizice și/sau juridice în vederea susținerii financiare, cu menționarea obiectivelor proiectului și impactul cultural al acestuia;

2. Regulamentul de organizare al proiectului cultural (schiță);


3. Devizul de cheltuieli necesar pentru identificarea cuantumului cotei-părți de participare financiară a Direcției Generale Cultură și Patrimoniu Cultural a Primăriei municipiului Chișinău

Termen de înaintare a cererilor: 22.10.2022.

Administrația Direcției Generală Cultură și Patrimoniu Cultural a Primăriei municipiului Chișinău , persoană de contact - Gabriela Rusu, specialist principal, tel: 060334396; email: directia.cultura@pmc.md; (bir. 601).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий