COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Declarație: Obiecte precum hotelul "Național" sau cinematograful "Iskra" vor fi amendate

Declarație: Obiecte precum hotelul "Național" sau cinematograful "Iskra" vor fi amendate

Astfel de obiecte precum hotelul "Național" din centrul Chișinăului și fostul cinematograf "Iskra" din sectorul Botanica, care au rămas niște schelete părăsite ale clădirilor pe care nu se întîmplă nimic, vor fi amendate.

Declarația a fost făcută de primarul general al capitalei, Ion Ceban, în cadrul emisiunii "Întrebarea principală" cu Iulia Feodorova de la postul de televiziune NTV-Moldova, transmite eNews.

"Noi avem o idee bună. De exemplu, construcția se află în mîini private și nu se întîmplă nimic într-o anumită perioadă de timp, condiționat doi ani. Primele trei luni - amenzi dure, următoarele trei - amenzi foarte dure. Să aducem proprietarul la punctul în care deținerea acestei clădiri va deveni pur și simplu neprofitabilă. Astfel de schelete de clădiri în Chișinău sînt foarte multe, din păcate. Cîndva le-au cumpărat la un preț de nimic, le-au vîndut și le-au revîndut, iar astăzi așteaptă o valoare comercială de cel mai înalt nivel. Avem așa gen de business ", a menționat Ion Ceban.

Primarul a atras atenția asupra fostului hotel Național, în legătură cu care există mai multe procese judiciare.


”Există oameni care doresc să investească în acest obiect, alături se află trecerea subterană și bulevardul - toate acestea în complex pot fi aduse într-o formă divină”, a spus Ceban.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load