Declarație: La Piața Centrală din Chișinău au fost găsite numeroase încălcări

28 feb. 2020,, 15:45   Capitala
2600 2

Auditul intern la întreprinderea municipală „Piața Centrală” a depistat numeroase încălcări, iar directorul interimar al acestei instituții deja a sesizat organele de drept pe marginea cazurilor de corupție depistate.

Acest lucru a fost relatat de către Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, la un post de televiziune.

„Directorul mi-a spus că există informații precum că cineva impune taxe agenților economici. Eu l-am întrebat dacă a sesizat organele de drept și el mi-a răspuns că da. Acum este efectuat auditul intern care a depistat numeroase încălcări. De asemenea, pregătim și auditul extern”, a spus Ceban.

Primarul General al capitalei a menționat, totodată, că situația de la Piața Centrală este una complicată și procesul de reabilitare a acesteia nu este simplu, deoarece există aspecte juridice.

„Adică există agenți economici care au contracte „vesele”. Am vorbit deja despre trotuarele care au fost privatizate”, a spus Ceban, plîngîndu-se în acest context pe deciziile adoptate de autoritățile precedente.


El a menționat că așteaptă de la persoanele responsabile un raport privind starea lucrurilor de la Piață, declarînd că în prezent se discută conceptul de reabilitare a acestui obiect.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?